Ознака: кредити

ВТОРА ШАНСА ЗА КРЕДИТИТЕ: Банките ги објавија понудите за одложување на рати

НБМ: Од октомври почнува отплата на кредитите, исклучок само за најпогодените од коронакризата

РАЗВОЈНА БАНКА: Уште 5 милиони евра за евтини кредити за домашните компании

РАЗВОЈНА БАНКА: Денеска повлечена првата половина од 50,9 милиони евра за кредити за домашните фирми

ГОЛЕМА ПОБАРУВАЧКА ЗА КРЕДИТИ: Ковид-19 донесе глад за пари на фирмите во еврозоната

НБМ: Каматата на кредитите во мај намалена за 0,03 отсто

АНГЕЛОВСКА: Дадовме 631 бескаматни кредити

ПО КОВИД 1 И КОВИД 2: Кредити на три години со најмала сума од 3.000 и најмногу до 90.000 евра

ГРАЃАНИТЕ СКЕНИРААТ ФИСКАЛНИ И ПОДИГААТ КРЕДИТИ: Најважни критериуми се дали треба жирант, колку ќе биде ратата и колку ќе враќаат

БРЗИ ПАРИ, ЕКСПРЕСНО ЗАДОЛЖУВАЊЕ: Над 120.000 лица во Македонија зеле брзи кредити