Ознака: криза
Свет 12:28

ПОРАДИ ЕКОНОМСКАТА КРИЗА И ВОЈНАТА ВО УКРАИНА: Намалени туристичките резервации во Хрватска за 20 отсто споредено со 2019 година

ДРЖАВЕН ВРВ: Внимателно ја следиме кризата во Украина, безбедносната состојба во земјава стабилна, неизвесна е економски

Свет 13:15

Украина: Дванаесет прекршувања на прекинот на огнот во источниот дел на земјата

ЕНЕРГЕТСКА КРИЗА: ТИРЗ целосно ги исклучи светлечките табли и го редуцира осветлувањето

ЕУ Самит: Без цврст заеднички одговор за претстојната енергетска криза

За неполн месец во Македонија без работа останале 8.160 луѓе

БОРБА СО ПАНДЕМИЈАТА: Македонија е единствена во регионов без вонредна состојба

Свет 14:32

Германија: Меркел оди на средба со Путин во Москва за кризата меѓу САД и Иран

Владин германски експерт: Можна е нова финансиска криза во ЕУ

ВМРО-ДПМНЕ: Насилното туркање на Северна и катастрофата во економијата ги загрозува исплатите на пензии и социјални трансфери