Ознака: Кулеба
Свет 12:45

КУЛЕБА: Уморен сум од убедување на Западот дека треба да донесе конкретни одлуки за поддршка на Украина во војната против Русија

Свет 13:45

КУЛЕБА: Украина нема алтернатива за помошта од САД во војната против Русија и е уверена дека Конгресот ќе ја повлече суспензијата

Свет 12:55

КУЛЕБА: Односите меѓу Украина и Србија се секогаш добри и нема ништо што ги дели двете земји или отуѓува една од друга

Свет 09:57

КУЛЕБА: Русија ја уништи браната Каховка и ја предизвика најголемата технолошка катастрофа во Европа во последните децении

Свет 14:25

КУЛЕБА ЗА РУСКОТО ПРЕЗЕМАЊЕ НА СБ: Тоа е најлошата првоаприлска шега досега и силен потсетник дека нешто не е во ред

Свет 09:20

КУЛЕБА: По посетата на Џо Бајден на Полска, како и некои други настани, на 24 февруари на Путин ќе му биде испратен многу јасен сигнал

Свет 12:16

КУЛЕБА: Русија треба, односно мора, да престане да игра игри со глад со светот

ОСМАНИ СО ЧЕСТИТКА ДО КУЛЕБА: Македонија како членка на НАТО има преземено низа чекори и мерки како одговор на руските воени дејствија

Свет 12:26

КУЛЕБА: Г7 да одговори со повеќе санкции против Русија и повеќе оружје за Украина

Свет 12:38

КУЛЕБА: Русите прво се закануваат, па кога ќе увидат дека изгубиле тогаш се однесуваат како никогаш да немало проблем