Ознака: лидерска

ЛИДЕРСКА СРЕДБА: Лидерите на партиите на пладневно кафе во Вила Водно кај Пендаровски

ЛИДЕРСКА СРЕДБА: Попладне во Вила Водно одлука за предвремени парламентарни избори

НЕУСПЕШНА ЛИДЕРСКА СРЕДБА: Заев сакал нова Катица од старото и со Рекет контаминирано СЈО  

ВМРО-ДПМНЕ: Заев гледа како да спаси жива глава, но нека не се надева на трета амнестија

ЛИДЕРСКА СРЕДБА ВО СОБРАНИЕ: По 7 часа пропаднаа преговорите, Заев премногу нервозен поради Рекет, а судбината на СЈО неизвесна

УТРЕ ЛИДЕРСКА СРЕДБА: Мицкоски и Заев во Собранието на РМ ќе решаваат за судбината на СЈО

ЗАЕВ: Подготвен сум за лидерска средба за законот за СЈО, а за планот Б ќе размислам

ВЛАДА: Заев ја откажа лидерската средба

МИЦКОСКИ НЕ ОДИ: Заев остана без кворум за денешната лидерска средба во Клуб на пратеници

ЛИДЕРСКА СРЕДБА: Заев моли Мицкоски да дојде и да нема предвремени парламентарни избори