Ознака: лукаревска

ЛУКАРЕВСКА: Околу 200 фирми ќе бидат опфатени со данокот на солидарност од кој очекуваме 77 милиони евра во нашиот Буџет

ЛУКАРЕВСКА: Ќе се кандидирам за шеф на државата

ЛУКАРЕВСКА: Јас верувам оти и вмровци ќе застанат заедно со СДСМ на нашиот европски пат, за што веќе ни е окрупнето мнозинството

ЛУКАРЕВСКА: Ги слушаме и ќе ги слушаме пораките од сите, прогресивен данок ќе биде воведен, но не треба да биде избрзано

ЛУКАРЕВСКА: Има 10.000 работотници без плата за август, мора да го мениме тој неславен закон за да нема плати со 1 и 5 денари и постојани корекции

ЛУКАРЕВСКА: Нашиот потоп е во нашата новокомпонирана простотија, до седмо колено, што би рекол нашиот претходен Претседател

ЛУКАРЕВСКА: Мој ДДВ дава резултат, зголемен е бројот на корисници со што го подобруваме стандардот на граѓаните, ќе го зголемиме и лимитот

ЛУКАРЕВСКА ЗА БУГАРИТЕ ВО УСТАВОТ: Јас сум оптимистка оти има многу прогресивни сили во земјава и дека ќе поминат уставните измени

ЛУКАРЕВСКА: За Веле и соларникот, толку важна работа во секоја кујна, кој има две страни – една за сол и солење, а другата за забиберување

ДО БОГАТСТВО ПРЕКУ СКЕНИРАЊЕ СМЕТКИ: Лукаревска и Владата планираат да ги честат граѓаните со поврат на повеќе пари во Мој ДДВ