Ознака: манчевски

МАНЧЕВСКИ: Не чепкајте ми во администрацијата

МАНЧЕВСКИ: Јавната администрацијата в сабота излегува на улиците во Скопје за да ги чисти

МАНЧЕВСКИ ЗА АДМИНИСТРАЦИЈАТА: Вработувања има и ќе има, но тие немаат никаква врска со изборите

МАНЧЕВСКИ: На крајот на 2020-та, Македонија ќе биде масовно дигитализирана земја

МАНЧЕВСКИ: Имаме потреба од нови вработувања во државните институции, затоа нема да ги прекинеме огласите и пред избори

МАНЧЕВСКИ: РС Македонија има пазар за уште еден мобилен оператор

Манчевски: Западен Балкан има потенцијал да стане технолошки центар на Европа

Манчевски во Канада: За помалку од две години нашата Влада ги доближи институциите до граѓаните

Манчевски: Метлата е во рацете на Заев, не се лутам ако чистката ме зафати и мене

МАНЧЕВСКИ ВО БРИСЕЛ: Владата е сериозно загрижена дали има капацитет за преговори со ЕУ