Ознака: Мицкоски

МИЦКОСКИ: Постои тивка коалиција и сериозна спрега помеѓу криминалот и раководството на МВР

МИЦКОСКИ: Секој од започнатите 1.090 проекти од нашите градоначалници во овие 100 дена е огледало на немоќта и безидејноста на СДСМ

МИЦКОСКИ ОД ГОСТИВАР: Новиот патриотизам значи обединување на сите, христијани, муслимани, атеисти за Македонија за сите луѓе

МИЦКОСКИ: Лицитациите на Груби, Османи и Ахмети ги подриваат македонските позици, а тоа го потврдува и администраторот Ковачевски

МИЦКОСКИ: Македонија тоне во економска криза, дефицитот за 40 дена е над 11,2 милијарди денари, а Џафери кочи седници во Парламентот

МИЦКОСКИ: Нашиот дом е Македонија, ВМРО останува стожер на тој дом, го повикувам СДСМ да застане на страната на народот

МИЦКОСКИ: Гоце Делчев е Македонија, во Собранието ќе поднесеме декларација за зацврстување на темелот на неговиот лик и дело

МИЦКОСКИ: Освен укинување на тн. пржинска влада, ќе поднесемe предлог и за намалување на бројот на пратеници во Собранието од 120 на 90

МИЦКОСКИ: Ако се внесуваат Бугарите во македонскиот Устав реципрочно треба да се внесат и Македонците во бугарскиот Устав

АНКЕТА: Мицкоски со 17,7 отсто има трипати поголем рејтинг од Ковачевски со 5,5 проценти и двапати поголем рејтинг од Заев со 9,5 отсто