Ознака: мигранти

КРИУМЧАРИ НА ЕМИГРАНТИ: Сообраќајка на автопатот кај Миравци откри 5 мигранти од Кина во „опел астра“ на скопјанец

Свет 10:09

ИСТОРИСКИ МИГРАНТСКИ РЕКОРДИ: 2,7 милиони луѓе дошле да живеат во Германија во 2022 година, а 1,2 милиони емигрирале

Свет 09:47

БЛИНКЕН ВО МЕКСИКО: Американскиот шеф на дипломатијата ќе се обиде да најде решенија за новиот прилив на мигранти

Свет 08:02

ЗИГМАР: Луѓето во Германија не се слепи и можат да видат дека интерграцијата на мигрантите не е успешна и ни треба нов курс

Свет 14:17

СРБИЈА ОТВОРА ШТАБ ВО ПРЕШЕВО: Зајакнат ангажман на полицијата оти 95 отсто од мигрантите доаѓаат од Бугарија и од Македонија

Свет 12:05

ПРОТЕРАНИ ОД ПАКИСТАН: Повеќе од 200.000 бегалци се вратени во Авганистан во напорите за справување со илегалните емигранти

Свет 11:51

ПУКАЊЕ НА УНГАРСКО-СРПСКАТА ГРАНИЦА: Тројца мигранти загинале, а еден е ранет во меѓусебна престрелка кај Хоргош

Свет 10:55

ШОЛЦ: Германија мора брзо да ги депортира мигрантите кои немаат право на престој и да ги прифаќа тие кои имаат право на азил

„ОКУПИРАНА“ ПОРАНЕШНАТА МАКЕДОНСКА АМБАСАДА ВО БРИСЕЛ: Мигрантите ветиле дека ништо нема да украдат или да уништат

Свет 08:43

ГРОБНИЦА ЗА МИГРАНТИТЕ: Само годинава патот кон подобар живот за 2.500 мажи, жени и деца завршил во Медитеранот