Ознака: мисајловски

МИСАЈЛОВСКИ: Сите сме луѓе, да си помагаме еден на друг, независно каде и да сме и дали е некој Македонец, Ром или нешто друго

МИСАЈЛОВСКИ: Доста беа скандали и афери, за општините ќе одвоиме 250 милиони евра, за Македонија повторно да биде горда

МИСАЈЛОВСКИ: Вечерва пред Владата заедно сите обединети да кажеме доста е разнебитување и уништување на Македонија

МИСАЈЛОВСКИ: Ѓорче Петров бил неуморен борец за македонската кауза за самобитна Македонија, идеолог и афирматор на МРО

МИСАЈЛОВСКИ: Инвестиции, повисоки пензии, реформи во судството, земјоделието, културата, екологијата… на прво место ни се граѓаните

МИСАЈЛОВСКИ ЗА МЛАДЕНЦИ: За многу години, со Бојан Стојаноски и Александар Стојкоски во „Св. 40 маченици“ во Орман

МИСАЈЛОВСКИ ВО САД: Средба со членовите на Комитетот за меѓународна трговија и транспорт на Претставничкиот дом на Аризона

МИСАЈЛОВСКИ: Јасно ќе кажам дека нема да им успее „раздели, па владеј“ кај ВМРО-ДПМНЕ, нема да потклекнеме и нема уставни измени

МИСАЈЛОВСКИ: Ајде на избори ако власта мисли дека имаме раздор, но кукавички бегаат оти знаат дека имаат малку време да докрадат

МИСАЈЛОВСКИ ЗА ДОКУМЕНТИТЕ СО СЕВЕРНА: Прво треба Македонија да ги отвори поглавјата со ЕУ, а потоа да се менува било што