Ознака: мизрахи

Мизрахи: Средбата со Села ја потврди мојата заложба да соработувам со сите институции

МИЗРАХИ: Ќе продолжам да ги држам пресконференциите пред постојната табла во МТСП, јас тука не најдов никаков друг банер

МИЗРАХИ: Барам ЈО да покрене постапка за самоволието, криминално и популистичко работење на Царовска како претседателка на ЕСС

ОДВЛЕКУВАЊЕ НА ВНИМАНИЕTO: Грција и „северњаците“ во војна против Мизрахи поради таблата што ја наследила од Мила Царовска

МИЗРАХИ: Шкрјиељ со притисоци и закани ја опструира работата на Министерството за труд

Мизрахи: Поддршка за проектите од австрискиот амбасадор Вуцас

МИЗРАХИ СО ГАЛОВЕЈ: Обединетото Кралство силно ја поддржува деинституционализацијата

МИЗРАХИ ВО ВЕЛЕС: Веднаш еднократна помош за Јованови, се разгледуваат и други можности

МИЗРАХИ: Помпезни најави од СДСМ за средување, а ужасни услови за штитениците во Специјалниот завод во Демир Kапија