Ознака: монструм

РОДНИНИ НА ОСУДЕНИТЕ ВО „МОНСТРУМ“: Ќе протестираме в петок, ова е еден вид на војна

ПРЕСУДА ЗА „МОНСТРУМ“: Доживотен затвор за тројца, а по 15 и 9 години затвор за двајца од убијците на 5 лица во крвавиот Величетврток

ВТОРПАТ ЗА „МОНСТРУМ“: Денеска пресуда за убиството на Велики четврток во 2012 година

СУДЕЊЕ ЗА МОНСТРУМ: 8 години од убиството, 4 години обвинетите се на слобода, новата правда од судот, СЈО, Фетаи и Бубевски уште не стигнала

СУДЕЊЕ ЗА „МОНСТРУМ“: И денешното рочиште е одложено, еден од поротниците имал Ковид-19

СУДЕЊЕ ЗА МОНСТРУМ: Адвокатот на обвинетите на боледување, рочиштето пак одложено

СВЕДОК НА СУДЕЊЕТО ЗА МОНСТРУМ: Бев таму со девојката и не слушнав ништо, Алфите ни ги зедоа личните карти и ни рекоа да седиме в кола

СУДЕЊЕ ЗА „МОНСТРУМ“: Во доказна постапка и 8,5 години од петкратното убиство кај Смилковско

Судење за „Монструм“: Ќе сведочи полициски службеник кој учествувал во истрагата

ЏАФЕРИ ВО „МОНСТРУМ“: Бевме загрижени од меѓуенички и меѓурелигиски судир во Скопје