Ознака: НАСА
Свет 12:26

Возило на НАСА се подготвува да земе прв примерок од карпа на Марс

Свет 10:40

НАСА: Редовниот лунарен циклус ќе предизвикува поплави во крајбрежјата меѓу 2030 и 2040 година

НАСА: Чадот од пожарите во Австралија го обиколи светот и се врати од каде што тргна

ЧУДНА ПОЈАВА: Шпанец кај Аликанте снимаше молњи и се појави објект за кој се интересира и НАСА

МИСИЈА НА НАСА: 3.332 имиња од Македонија подготвени за испраќање на Марс во 2020

НАСА: Астероид кој е поголем од Кеопсовата пирамида се приближува кон Земјата

НАСА ќе испитува дали има живот на сателитот Титан на Сатурн

НАСА: Успешен тест на ракетен мотор за патување до Месечината

НАСА бара доброволци: За 16.500 евра два месеца само да лежат и да гледаат ТВ

НАСА: Првата прошетка на жени во Вселената е откажана оти нема скафандер за двете