Ознака: николоски

НИКОЛОСКИ: На парламентарните ќе освоиме над 61 пратеник, СДСМ ќе има голем проблем ако ги раздели со претседателските

НИКОЛОСКИ: Доста е од договори на политичарите позади сцена, за борба со криминалот и корупцијата треба ослободени институциите

НИКОЛОСКИ: Преку глава му е на народот од политички договори позади завеса, Македонија стана земја на теории на заговор

НИКОЛОСКИ: Бугари во Албанија нема, има само Македонци од кои актуелната ненародна власт во Македонија се откажува!

НИКОЛОСКИ: Собранието да не го одлага гласањето за уставните измени и да се распушти, власта нема веќе поддршка од народот

НИКОЛОСКИ: Ние праќаме сериозна порака до сите 5 соседи дека веќе играње со Македонците нема, а особено кога ВМРО-ДПМНЕ е силно

НИКОЛОСКИ: Колку помалку криминал и корупција во власта на СДСМ и ДУИ, толку помалку уцени од Бугарија за Македонија

НИКОЛОСКИ: Јасно е дека власта нема 2/3 за уставни измени под бугарски диктат, затоа на избори веднаш, народот е врховен судија

(видео) НИКОЛОСКИ: Власта да ги испита наводите за провокации од странски агентури и парите за бугарските клубови во Македонија

НИКОЛОСКИ: Бугарија сака да ја смениме историјата, да кажеме оти не ја окупирале Македонија и не ги депортирале Евреите во Треблинка