Ознака: николов

НИКОЛОВ: Владата на СДС и ДУИ, на заминување, на улица остава 1.000 медицински лица од јавните здравствени установи

НИКОЛОВ: Неспособноста и негрижата на Владата на ДУИ и СДС не врати 20 години назад во третманот на пациентите на Онкологија

НИКОЛОВ: За јавното здравство во последните 7 години има само една „дијагноза“ – тоа е во полукоматозна состојба и на апарати

НИКОЛОВ: За 7 години власт на СДС и ДУИ здравството го вратија децении назад и го разболеа со корупција и непотизам

НИКОЛОВ: И по седум години власт одродената влада на СДС и ДУИ има дури 80 проценти нереализирани проекти во здравството

НИКОЛОВ: Пациентите со малигни заболувања во Болницата во Битола три недели се без терапија, а СДСМ држи трибини за здравјето

НИКОЛОВ: Дојдоа на власт со ветување европско здравство и лекарства, а пациентите денес купуваат обични лекови во Косово

НИКОЛОВ: Наместо нова листа на лекови, 4-тиот министер на СДСМ и ДУИ триумфално објави дека пак има датум за нова комисија

КАРДИОЛОГОТ НИКОЛОВ: За 3 пати е поголем бројот на инфаркти во Македонија во споредба со периодот пред ковид-пандемијата

Д-Р НИКОЛОВ: Нека нè служи здравјето оти здравството, кое и порано било на смртна постела, овој пат ни е во терминална фаза