Ознака: николовски

НИКОЛОВСКИ: Ние ги поставивме темелите на системска борба против корупцијата, досега 30 години никој немаше храброст да го стори тоа

НИКОЛОВСКИ: Никола Димитров даде силен придонес за Договорот со Грција, се што правиме е за заштита на македонскиот идентитет

НИКОЛОВСКИ: Да го симнеме превезот на тајноста и да ги расветлиме сите криминални дејности!

НИКОЛОВСКИ: Јас себе не се гледам на местото од Заев и нема да бидам кандидат за премиер

НИКОЛОВСКИ: Градоначалниците да го следат примерот на министрите за користење на возила

НИКОЛОВСКИ: Ќе се конфискува имот над 30.000 евра, чие потекло не ќе можат да го докажат и функционери и сите граѓани

ВИЦЕПРЕМИЕРОТ НИКОЛОВСКИ ОДУШЕВЕН ОД ПАРКЧЕ: Особено ме радува сознанието дека наскоро ќе биде пуштен во употреба

НИКОЛОВСКИ: Нема препукувања во СДСМ, верувам дека до крајот на месецот ќе ги објавиме сите кандидати за градоначалници

НИКОЛОВСКИ: Ние денес го живееме сонот во НАТО, а наредбата од Џо Бајден е за сите што ја кочат државава која е во најелитниот клуб

НИКОЛОВСКИ: Оваа Влада реализира проекти и за идните генерации, еден од нив е и Законот за потекло на имот од кој се плашат