Ознака: Норвешка
Свет 12:46

Норвешка: Пронајден мртов во својот дом антиисламскиот десничар Дан-Аивинд Лид

Свет 15:42

НОРВЕШКА: Тестирање за коронавирус по примерот на Исланд, каде од вкупно 340.000 жители се тестирани 12.000 лица

Свет 14:14

ОСЛО: Вооружен маж со украдено возило на Брза помош влетал во група луѓе, има настрадани

Мистериозна болест во Норвешка: Угинаа десетици  кучиња, експертите не ја знаат причината

(видео) НОРВЕШКИ ГРАД ВО КОЈ НИКОЈ НЕ УМИРА: Смртта во Лонгјарбиен е забранета веќе 69 години

Осло: Во езеро се урна првиот норвешки електроавион, пилотот и патникот неповредени

Свет 16:19

Норвешка: Ексминистерот Лудвингсен в затвор поради сексуално злоставување на азиланти

Научниците останаа без текст: Поларна лисица за 76 дена од Норвешка стигнала во Канада

Свет 18:28

Крај на драмата во Норвешка: Крузерот Викинг скај од отворено море довлечкан во Молде

Свет 17:01

(ВИДЕО) Воени игри во Норвешка: Руска Мечка-Ф надлета над американски воен разурнувач