Ознака: нуклеарно оружје
Свет 13:53

СЕРГЕЈ РЈАБКОВ: Приоритет на Русија е да спречи судир меѓу земјите кои имаат нуклеарно оружје

Свет 12:55

ШВЕДСКА АНАЛИЗА: Атомското оружје во светот ќе се зголеми ако големите нуклеарни сили не преземат итно разоружување

Свет 11:57

МИНИСТЕР ЗА ОДБРАНА НА ЛИТВАНИЈА: Русија има распоредено нуклеарно оружје во Балтичкиот регион во Калининград

Свет 13:22

ПЕСКОВ: Поставувањето на американско нуклеарно оружје во Полска ќе донесе поголеми тензии

Свет 12:50

ПЕСКОВ: Русија би употребила нуклеарно оружје само доколку е загрозено нејзиното постоење, а не поради исходот од конфликтот во Украина

Свет 13:17

Фу Конг: Сателитските снимки нема да им помогнат на САД да дознаат колкав нуклеарен арсенал поседува Кина

Свет 11:06

Генерал Мекензи: Иран има прецизни ракети и е многу блиску до создавање нуклеарно оружје

Свет 11:19

Франција го повика Иран да се врати на преговорите за нуклеарното вооружување

Свет 08:31

САД открија колку нуклеарки има во нивниот арсенал

Свет 10:30

Гутереш: Нуклеарното оружје треба да се уништи и да почнеме нова ера на доверба и мир