Ознака: ОН

МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА СРЕЌАТА: Македонците најнесреќни во регионот, понесреќни само Албанците, а Финците се најсреќна нација во светот

Свет 09:50

АГЕНЦИЈА НА ОН УНРВА: Палестинците во израелските затвори се злоставувани со тепање, напади со кучиња и сексуални напади

Свет 10:05

ОН ПРЕДУПРЕДУВААТ: Израелската офанзива врз Рафа може да доведе до масакр во областа со повеќе од еден милион луѓе

Свет 09:11

ВУЧИЌ ВО СБ НА ОН: Косово намерно создава неподносливи услови за животот на Србите со систематски напади врз нив

Свет 09:59

ГУТЕРЕШ: Светот влегува во „ера на хаос“, а СБ на ОН, главниот инструмент на светскиот мир, е блокиран поради геополитички пукнатини

Свет 07:29

ВОНРЕДНА СЕДНИЦА НА СБ НА ОН ЗА КОСОВО: Утре Советот ќе расправа по барањето од Белград за неподносливите услови за живот на Србите

Свет 09:48

ОН: Гутереш ги нарече ужасни израелските обвинувања и апелира[e до донаторите на УНРВА да го обноват финансирањето

Свет 13:01

ГРИФИТС: Во Газа телата се оставени на улица, луѓето гладуваат, жените не можат безбедно да раѓаат, а децата да се вакцинираат

Свет 14:05

МЕЃУНАРОДЕН СУД НА ПРАВДАТА: Израел на 11 и 12 јануари ќе одговори на обвиненијата за геноцид по инвазијата во Појасот Газа

Свет 08:36

ФРАНЦУСКИОТ АМБАСАДОР ВО СБ НА ОН: Песимист сум за борбите во Украина во 2024-та, ситуацијата не се подобрува – се влошува