Ознака: онкологија

ГРОЗОМОРНO: На Онколгија бил создаван вештачки недостиг на лекови, ЈО молчи за спас на одговорните, обвинува ВМРО-ДПМНЕ

СКАНДАЛ ДИВО МЕСО: Лекови на Онкологија се набавувале од омилена веледрогерија на власта, по цени повисоки од дозволените од ФЗО

ВМРО-ДПМНЕ: Власта на СДС и ДУИ ќе докаже дека е вмешана во скандалот Онкологија ако спречи да се продолжи рокот на Анкетната комисија

ОНКОЛОГИЈА: Една ампула од терапијата чини и по 1.000 евра, затоа власта бега од скандалот како како ѓавол од темјан, велат од ВМРО-ДПМНЕ

МИЦКОСКИ ЗА ОНКОЛОГИЈА: Tерапии биле давани на пациенти во торбиче, а наплатувани како да им ги дале на Клиниката

И НА ОНКОЛОГИЈА „ПРОДОЛЖЕН КАБЕЛ“: Хорор за најтешките пациенти чија терапија се продавала на црно, објавува ВМРО-ДПМНЕ

НУХИ ЗА ОНКОЛОГИЈА: На никаков начин не сум си играл со судбината на пациентите и нивните семејства, ниту сум препродавал лекови

АНКЕТНА ЗА ОНКОЛОГИЈА: Денеска со сведоци, откако беа сослушани Спасовски, Филипче, Сали, Тодоров, Меџити и директори

ГЕРМАНСКИ ФАЦ ЗА ОНКОЛОГИЈА: Корупција во име на ЕУ – систематски крадени скапи лекови за рак и продавани на црниот пазар

СОСЛУШУВАЊА ЗА ОНКОЛОГИЈА: По Спасовски и Сали денеска пред Анкетната комисија ќе одговараат Филипче и Меџити