Ознака: отпад

ЧИСТЕЊЕ ЃУБРЕ ПО ЕВРОПСКИ ТЕРК: Кај Мечкуевци ќе се гради фабрика за отпад во 2021 година

ДРЖАВЕН ИНСПЕКТОРАТ: Увезениот отпад од 15 камиони што беа запрени на ГП Богородица е чист и ги задоволува сите европски стандарди

ГП БОГОРОДИЦА: Запрени 4 од 16 камиони со отпад за горење во скопската цементарница УСЈЕ

ГРАНИЧЕН ПРЕМИН БОГОРОДИЦА: Инспекцијата вонредно „намириса“ увозна пратка со отпад во Македонија

ШИЛЕГОВ: Увезениот отпад не одел во Дрисла, се користел во индустриските капацитети

РСЕ: За две години Македонија увезла 10 пати повеќе отпад од сопствениот, најмногу од Бугарија, но и од ЕУ и од Арапските Емирати

Свет 16:30

Ѓубрето никој не го сака: Индонезија и врати на Австралија брод со 210 тони отпад

(видео) АРСОВСКИ: Шилегов нема намера да се откаже од труењето на скопјани со неговиот нов бизнис со најотровниот отпад од странство

КОЛУМНА НА МАРТИНА АНТИЌ: Политички отпад

ЈАДРАН: Од испитани единаесет видови риби, во седум се пронајдени траги од отпад