Ознака: пасоши

МВР И ФАНФАРИТЕ: Бојамацалиев и Спасовски без план во „државен притвор“ ставија 600.000 граѓани, обвинува ВМРО-ДПМНЕ

ЦИРКУС НА ВЛАСТА: Со церемонија и рапорти, Бојмацалиев им „пожела добредојде“ на 140.000 пасоши на границата со Грција

ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА ПАСОШИТЕ: Народот ќе се спаси од понижување со 15 чесни пратеници од СДС и ДУИ, порачува ВМРО-ДПМНЕ

ДОЈЧЕ ВЕЛЕ: И Османи ја поздрави одлуката на Швајцарија да го дозволува користењето на македонските пасоши без Северна

Свет 11:39

НАВАЛИЦА ЗА ПАСОШИ ВО КОСОВО: Од јануари, кога беа укинати Шенген-визите, 100.000 барања за пасош, 55.000 по првпат

ЗАРОБЕНА ДРЖАВА: „Oслободителите“ сликаа 100.000 граѓани за пасоши и во „државен притвор“ сосе нив ставија 650.000 жители

ОЛЕСНУВАЊА ОД МВР: Од понеделник ќе се испраќаат СМС пораки до граѓаните, чии пасоши се веготови, да си ги подигнат

НОВО ИМЕ И ХАОС: Владата на СДС ја понижи Македонија со смена на името, а Спасовски ја остави без пасоши, реагира ВМРО-ДПМНЕ

ДОГОВОР ОД ПРЕСПА: Грција ги известила сите држави дека од понеделник пасошите од Македонија мора да содржат „Северна“

ОСМАНИ: Од полноќ на 12 февруари нема да важат пасошите што се без Северна, но нема место за паника кај граѓаните, МНР се организира