Ознака: петрова

ПЕТРОВА: Со две пресуди оспорени преку 3.000 акти за вработување во јавниот сектор, кои се донесени без врзан потпис

ПЕТРОВА: Политичкото мамење и играње со судбината на 1.117 здравствени работници заврши со поништување на огласот

ПЕТРОВА: Секој месец во однос на претходниот пад од приходот од ДДВ и буџетски дефицит од 357,2 милиони евра во првиот квартал од 2024 година

ПЕТРОВА: Владата донесе противзаконска одлука за ангажирање на 459 лица со договор на дело во јавните здравствени установи

ПЕТРОВА: Катастрофална стапка на раст од само 1 отсто во Македонија, најниска од сите земји во регионот, СДС и ДУИ ја урнисаа економијата

ПЕТРОВА: Владата ја задолжи Македонија со нови 315 милиони евра, што е 840 отсто поголемо во споредба со истиот период лани

ПЕТРОВА: Власта потроши 27,8 милијарди евра и ништо не направи, фокус ќе ни биде да спречиме забранети дејствија во предизборниот период

ПЕТРОВА: Се додека Бугарите во Македонија не бидат заштитени и не биде сменет Уставот, Македонија нема да почне преговори со ЕУ