Ознака: попис

ПОПИС 2021: ДЗС не знае колку Македонци има во Македонија, ама знае колку од домаќинствата имаат автомобил, а колку од нив возат велосипед

ПОПИС 2021: Во Северна Кореја живеат 14 Македонци, ги има во сите држави во Африка, а и на Антарктикот

ЗАЕВ: Аирлија народе, по 20 години, во една рака имаме НАТО, а во другата успешен попис

ПОПИС: Заев веднаш го прогласи за успешен „со 99 отсто попишани“, а вкупниот број на попишани е идентичен со бројот на избирачкиот список 

ЗАЕВ: Попишани се 1,8 милиони граѓани, треба да бидат казнети сите што одбиле да се попишат

Свет 08:39

ПОПИС ВО БУГАРИЈА: Владата одлучи пребројувањето да продолжи за 10 дена

ФАЈРОНТ: Пописот во Македонија денеска завршува, ДЗС до вчера изброја само 1.760.194 лица

ВЛАДА: На седницата вчера не е разговарано за продолжување на пописот, последниот збор ќе го има ДЗС

МАРИЧИЌ: Има уште време, отворивме и нови пунктови граѓаните да можат сами да се попишат

ПОПИС: До вчера попишани само 1.695.549 лица, утре завршува пописот, Џафери спремен да свика итна седница ако се побара продолжување