Ознака: рек битола

РЕК Битола: Ќурчиевски е нов директор

РЕК Битола: Вон погон блок 2 поради дефект

РЕК Битола: Утрово поради грешка беше исклучен Блок 3

РЕК Битола: Поради дефект се исклучува Блок 3

АРСОВСКИ: Фирмата СВ Инвест блиска на Вице Заев добила 22 милионски тендер од РЕК Битола

РЕК Битола: Една недела ќе трае поправката на дефектот што се случи викендов во рудникот Брод Гнеотино

СТОИЛКОВСКИ: Втор прекин во блокот два на РЕК БИТОЛА за 20 дена откако е извршен ремонт вреден неколку милиони евра

(обновено) ЕКСПЛОЗИЈА ВО РЕК БИТОЛА: Избила склопка нема настрадани, има материјална штета

ВМРО-ДПМНЕ: Кирацовски продава европски вредности таму каде камиони на Заев се нарачуваат во четири очи

Ремонтиран Блок 2 на РЕК Битола, до 15 октомври ремонт на Блок 3