Ознака: РКЕ

НОВО ПОКАЧУВАЊЕ НА ЦЕНИТЕ ОД РКЕ: Од полноќ дизелот поскапува за два, а бензините за половина денар по литар

РКЕ: Од полноќ бензините поскапуваат, а дизелот поевтинува за половина денар

УБАВА ВЕСТ ОД РКЕ: По 6-неделен пад на цената на нафтата на светските берзи до 3,5 денари поевтинуваат дериватите и во Македонија

РКЕ: Од полноќ бензините поевтинуваат за 0,50 денари, а цената на дизелот останува иста

РКЕ: Цената на бензините останува иста, а од полноќ дизелот поевтинува за 1,5 денар

РКЕ: Од полноќ бензините поевтини за 1,5 денар, а дизелот поскапува за половина денар

РКЕ: Бензините и дизелот од полноќ поевтини за половина денар

РКЕ: Цените на горивата оваа недела остануваат исти

НОВО „КРШТЕВАЊЕ“ ОД РКЕ: Горивата од полноќ поскапуваат од 2 до 2,5 денари за литар

РКЕ: Бензините од полноќ поевтинуват за еден денар, а дизелот поскапува за исто толку