Ознака: рот

РОТ: Фатално е С. Македонија и Албанија ЕУ да им ги остави на Русија, Кина или на Турција

Рот: Берлин е јасен – сака Скопје и Тирана да почнат преговори со ЕУ

РОТ: На Бундестагот му треба време до октомври за да го разгледа извештајот на ЕК за Македонија

РОТ: Треба да си стоиме на зборот и да ги исполниме нашите ветувања на С. Македонија

Рот: Договорот од Преспа е голем успех на грчката влада и секоја идна треба да застане зад него

РОТ ЗА ЕТНОС: Повторно отворање на прашањето за името на Северна Македонија сериозно ќе им наштети на односите со европските партнери

ДВОЈНИТЕ СТАНДАРДИ НА МИХАЕЛ РОТ И ГЕРМАНИЈА: Бојкот на референдумот за хомосексуални бракови во Романија мора да се почитува

Свет 21:02

Рот: Пријатели во Косово и во Србија, прекројување на границите не е решение

КОЛУМНА НА ЉУПЧО ЦВЕТАНОВСКИ: Ако не сте „ПРО“, тогаш сте за никаде!