Ознака: русковска

Русковска: Знам каде се само дел од парите од Рекет, но не и дека Јанева имала многу нарушено здравје

РУСКОВСКА: Апсолутно ни Заев ниту било кој друг политичар не е спомнат во исказот на Камчев

РУСКОВСКА ПОТВРДИ: Веродостојна е фотографијата од страницата со исказот од Камчев

МАКЕДОНСКАТА БОЖИЦА НА (НЕ)ПРАВДАТА: Русковска и дозволи Јанева да оди на погреб, но не му дозволи на Лазаров да ја погребе својата мајка

РУСКОВСКА: За синот на Јанева за Рекет немаме докази, а нема барање за истрага на политичари

ПРАШАЊА ОД ПУБЛИКАТА: Дали гледаме евтин театар со Боки 13 и зошто Русковска и дала два месеца на Катица Јанева да губи телефони

ЗАЕВ: Русковска наместо Катица Јанева во СЈО

РУСКОВСКА: Заев прв ни го откри „Рекет“

Русковска за случајот Јахиу и Гелеска: Рано е да се каже што има во компјутерите и мобилните

РУСКОВСКА: Политиката се меша во судењето за „27 април“, а за „Дива населба“ има ДНК-анализа и цврсти докази, но досега СЈО не ги побарало