Ознака: села

СЕЛА: Некој многу посилен и од Зоран Заев и од Сашо Мијалков наредил тој да се појави во JO

СЕЛА: Заев е најголемиот измамник во земјава и си игра со судбината на жртвите во Монструм

СЕЛА: Софија треба да го признае македонското малцинство во Бугарија

СЕЛА: Тоа што не се кажува е дека Бугарија и натаму има територијални претензии кон Македонија

СЕЛА ЗА МИА: Сезонскиот Албанец Али Ахмети со „Албанец за премиер“ сака да ги задржи гласачите што ги имаше ДУИ

СЕЛА: Али Ахмети и ДУИ се сезонски Албанци

СЕЛА ВО ЖЕЛИНО: Не треба да се поклоните на некого за да ја задржите работата

Села: Oставката на Мемеди ја поправи неправдата кон Алијансата

Села: Со крв го платив изборот на Џафери за претседател, а тој покажа дека местото не го заслужува

Алијанса за Албанците: За предвремени избори, со свој кандидат за претседател и без било каква соработка со ДУИ