Ознака: шах
Свет 11:58

Шаховска Олимпијада во Индија: Двоен пораз на македонските селекции од Норвешка и од Словенија

Спорт 12:38

Шаховска Олимпијада: Два порази на македонските селекции

Спорт 12:19

Шаховска Олимпијада: Максимални порази на македонските селекции во второто коло во Ченај

САША БОГДАНОВИЌ: Од Министерството за образование добивме поддршка за воведување на шахот во наставата во основните училишта

Спорт 15:17

ФИДЕ: Русија остана без организација на шаховската Олимпијада

Спорт 11:26

СВЕТСКИ ШАМПИОНАТ ВО ШАХ: Новрешкиот првак ја брани титулата од рускиот велемајстор

Спорт 12:40

Европско првенство во шах: Двоен пораз за македонските селекции

Спорт 10:35

Скопје домаќин на Европско шаховско првенство за деца од 8 до 18 години

Спорт 12:10

МАКЕДОНИЈА ДОМАЌИН НА ЕВРОПСКИОТ ШАХ: Во Струга до 24 септември Европски клупски куп

Спорт 11:14

МАКЕДОНСКО ПРВЕНСТВО ВО ШАХ: Михов е новиот државен шампион