Ознака: шри ланка
Свет 12:39

Шри Ланка: Екстрадирани 200 исламски свештеници кои илегално влегле во земјата

Свет 17:41

Амбасада на САД во Шри Ланка: Закана од нови терористички напади

Шри Ланка по крвавиот Велигден: Тероризмот ќе го „убие“ и туризмот и 1,5 млрд долари

Свет 14:09

Шри Ланка: Бремена жена со експлозив се саморазнесе заедно со трите деца

Свет 20:12

Шри Ланка: Еден од бомбашите-самоубијци бил и организатор на крвавиот Велигден во Коломбо

Свет 12:18

Шри Ланка: Масакрот на 321 лице е одмазда за Нов Зеланд

Свет 15:26

ШРИ ЛАНКА: Крвавиот Велигденски пир е дело на џихадистичка меѓународна мрежа

Свет 12:13

Шри Панка: 7 бомбаши-самоубијци го окрвавија Велигден, убивајќи 290 луѓе

Свет 13:50

Масакр во Шри Ланка: Бомбаш самоубиец го извршил осмиот напад, загинаа 190 луѓе

Свет 11:33

КРВАВ ВЕЛИГДЕН ВО ШРИ ЛАНКА: Најмалку 185 загинати и над 400 ранети во експлозии во цркви