Ознака: штрајк

ШТРАЈКОВИ ВО ГЕРМАНИЈА: Од полноќ повторно штрајкуваат машиновозачите, а на аеродромите работниците за безбедност

ШТРАЈК ВО ГЕРМАНИЈА: Луфтханза откажа 80 до 90 отсто од своите 1.000 летови закажани за денеска од германските аеродроми

ШТРАЈК ВО ГЕРМАНИЈА: Тие што планираат да летаат во или од 11 големи аеродроми ќе мора да се снаоѓаат на друг начин

Свет 09:37

МАСОВЕН ШТРАЈК ВО АРГЕНТИНА: Револт од шокантниот економски план, само 45 дена откако претседателот Милеи дојде на власт

ЗАПРЕА ВОЗОВИТЕ ВО ГЕРМАНИЈА: Машиновозачите го започнаа досега најдолгиот штрајк на државната комапнија Дојче Бан

Свет 10:30

САД: Џо Бајден им се приклучи на штрајкувачите и стана првиот претседател во историјата на САД кој лично дошол на штрајк

Свет 09:51

ШТРАЈК ВО ГРЦИЈА: Синдикатите реагираат за новиот закон со кој, меѓу другото, се легализира работата на две различни работни места

ШТРАЈК ВО МАКЕДОНСКИ ЖЕЛЕЗНИЦИ: Од денеска во 13 часот запираат сите возови што се уште сообраќаат низ Македонија

ШТРАЈК НА РАЈАНЕР ВО БЕЛГИЈА: Откажани се 100-ина летови од ареродромот Шарлроа, 17.000 патници се погодени од штрајкот на пилотите

ГОЛЕМ ШТРАЈК ВО ГЕРМАНИЈА: Најголем во последните 30 години, според најавите на синдикатите, речиси се ќе запре