Ознака: сијарто

СИЈАРТО ЗА САНКЦИИТЕ: Ембаргото за руската нафта предложено од Европската комисија ќе ја погоди Унгарија потешко отколку самата Русија

СИЈАРТО: Нечесен чекор од ЕУ, од една страна признава дека Македонците направија голем напредок, а од друга не ги започнува преговорите

СИЈАРТО: Прашањето за екс премиерот Груевски е правно, не политичко и тоа е работа на судскиот систем во Унгарија, а не на политичарите

ДОНАЦИЈА ОД УНГАРИЈА: Сијарто денеска во Скопје носи вакцини против ковид за Македонија

Свет 11:42

СИЈАРТО ЗА ПЛАНОВИТЕ НА ЕУ ПРОТИВ МИГРАЦИЈАТА: Фронтекс е патничка агенција

СИЈАРТО: Тоа е лицемерие, западните колеги само зборуваат за проширувањето на ЕУ со Македонија и Албанија, а носат одлуки против 

Сијарто: Унгарија е еден од најголемите поддржувачи на вашата земја во ЕУ

Свет 11:42

Сијарто: Трамп и Орбан во заеднички антимигрантски сојуз

Сијарто во Ле Монд: Барањето за азил на Груевски е поднесено во Будимпешта од безбедносни причини

Сијарто: Ни Унгарија, ниту Груевски не прекршиле закон со неговото патување