Ознака: синдикат

МПС: Награда од 25.000 денари за секој вработен во МВР

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО СПАСОВСКИ: НАкС бара исплата на минат труд од основниот буџет на МОН

СИНДИКАТ: Владата и Собранието итно да изберат главен државен ревизор чиј мандат е истечен пред две години

Ристески: Протест на 1 Мај поради кршење на законските права на работниците

НСОН: Според МОН работата е неефикасна во сабота, а сепак утре и следната ќе има настава

Синдикат: СКРМ стана репрезент за вработените во културата

Синдикат: Незадоволство од платите во високото образование и науката

КСС: Силни притисоци врз синдикалните лидери во јавната администрација

Независен синдикат на МВР: Ова ли е професионализацијата на Спасовски?

НЕЗАВИСЕН СИНДИКАТ НА ЈСП: Директорот насилно ја оби вратата и ни ја затвори канцеларијата