Ознака: Совет на Европа
Свет 09:43

СОВЕТ НА ЕВРОПА: Парламентарното собрание денеска во Стразбур ќе расправа за прием на Косово во оваа организација

Свет 11:46

ДАЧИЌ: Приемот на Косово во Советот на Европа ќе биде прв случај во членството да се приклучи субјект кој не е држава

Свет 09:43

СОВЕТ НА ЕВРОПА: Земјите од бивша СФРЈ мора да се соочат со ужасите од минатото или ризикуваат да се вратат во конфликт

НИКОЛОСКИ ВО СОВЕТОТ НА ЕВРОПА: Радев и Јотова ја користат ЕУ со барања Македонците да ја променат историјата, јазикот и културата

Свет 10:32

СОВЕТ НА ЕВРОПА: Силна порака до Украина за одбрана на демократските вредности кои се под закана во Европа и пошироко

НИКОЛОСКИ: Софија нема спроведено 166 пресуди на Европскиот суд за човекови права во Стразбур од кои 16 за Македонците во Бугарија

НИКОЛОСКИ ВО СОВЕТОТ НА ЕВРОПА: Бугарија им забранува на Македонците да учат мајчин јазик и не спроведува 16 пресуди

СОВЕТ НА ЕВРОПА: Неосновано е тврдењето на Бугарија за постоење на системска дискриминација врз Бугарите во Македонија

Свет 09:20

СОВЕТ НА ЕВРОПА: Да се формира специјален кривичен суд во Хаг за судење на руските и белоруските политички и воени лидери

Свет 11:51

Советот на Европа изрази длабока загриженост поради зголемената пројава на исламофобија