Ознака: стоилковски

СПОМЕНИК НА ЛАГИТЕ: СДС пред 3 години ветија чистење на јаловиштето кое и денес го труе Пробиштип, објави Стоилковски

СТОИЛКОВСКИ: Лотаријата на дуото Артан Груби и Перпарим Бајрами од ДУИ, за 13 месеци, дава 19 милиони евра за апарати за коцкање

СТОИЛКОВСКИ: За две недели Државна лотарија, предводена од пуленот на Груби, дала 12 милиони евра за апарати за коцкање

СТОИЛКОВСКИ: Зошто Лукаревска не поднесе кривична пријава, туку фирмите ги става на листа на должници и им ја признава трговијата?

СТОИЛКОВСКИ: Ако Лукаревска е во право, а побарувањата за поврат на ДДВ не се платени, како на фиктивно сега им бара данок?

СТОИЛКОВСКИ: По бандитизмот во М-НАВ, СДС и ДУИ ја честат со нов тендер фирмата која беше обезбедување на контролната кула

СТОИЛКОВСКИ: Дали Ковачевски кога вели „има до 3-то колено семејни вработувања во М-НАВ“ мисли на Љупчо Николовски?

СТОИЛКОВСКИ: За првпат можам да се сложам со нешто што кажал Ковачевски – да, М-НАВ е претворена во семејна фирма

СТОИЛКОВСКИ: Мора да се расчисти тоа – партиската војска зазема контролна кула и тепа вработени додека 40 авиони се на небото

СТОИЛКОВСКИ: „Европјаниве“ од СДС и ДУИ да одговорат од која европска земја се увезени петардите и дали ја информирале ЕК?