Ознака: Столтенберг
Свет 10:39

СТОЛТЕНБЕРГ: Украина покажува жестока решеност, Украина сега е поблиску до НАТО од кога било, Украина ќе влезе во НАТО

Свет 12:25

СТОЛТЕНБЕРГ: Членките на НАТО се посветени да обезбедат повеќе и понапредно оружје за Киев, за да и обезбедат победа на Украина

Свет 09:30

СТОЛТЕНБЕРГ: Колку е поуспешен Путин во Украина, толку е поголема веројатноста Си Џинпинг да употреби сила против Тајван

Свет 12:41

СТОЛТЕНБЕРГ: НАТО е посилен од Русија, ние сме најсилни во светот, а војната во Украина покажа оти имаме и сериозни недостатоци

Свет 08:15

СТОЛТЕНБЕРГ: Еден за сите, сите за еден е суштината на НАТО – ако дозволиме Путин да победи, ќе биде лошо за Украина, но и за нас

Свет 09:33

СТОЛТЕНБЕРГ: Европа да произведува повеќе оружје, да ги зголеми испораките за Украина и да ги надополни своите резерви

Свет 00:36

СТОЛТЕНБЕРГ: Ако не ја запреме агресијата од Русија во Европа, другите ќе научат лекција дека употребата на сила против САД работи

Свет 11:48

СТОЛТЕНБЕРГ ВО САД: Од денеска до четврток ќе има средби со претставници на американската Администрација и Конгресот

Свет 11:33

СТОЛТЕНБЕРГ: Сојузниците од НАТО и ЕУ треба да обезбедат дополнително финансирање за Украина во ова критично време

Свет 09:09

СТОЛТЕНБЕРГ НА ЕКОНОМСКИОТ ФОРУМ ВО ДАВОС: Генералниот секретар на НАТО ќе говори за „осигурување на несигурниот свет“