Ознака: судии
Свет 11:00

Во Грција пристигнаа 367 бегалци од Авганистан, голем дел од нив се протерани судии

Спорт 10:05

Фудбал: Македонските судии учат од Вернер Хелсен, главниот тренер за елитни судии на УЕФА

СТОП ЗА КРИМИНАЛОТ ВО СУДСТВОТО: Пријавена корупција и имиња на судии во Штип

Здружение на судии: Надлежни за ветинг на судиите се Судскиот совет и Антикорупциска

ЗАЕВ НАРАЧА ИВАНОВСКА РЕАЛИЗИРА: Ќе се испитува имотот на судиите и јавните обвинители

Спорт 13:20

Рибери ги изгуби нервите и им се втурна на судиите да дели своја правда

Лазарова–Трајковска: Треба да се погледне богатството на сите 600 судии во Македонија

Здружение на судиите: Заев ни вети 5 отсто поголеми плати од септември

ЗСРМ: Судиите за своите плати ќе бараат правда од Уставниот суд

САДУ: Ретроактивно повисоки додатоци за судиите и Судскиот буџетски совет