Ознака: таче

КОВАЧЕВСКИ: Со САД имаме партнерство на дело, а со мене ќе имаме повисок стандард од Чешка, Полска, Словачка, Романија, Бугарија…

КОЛУМНА НА ЈАНЕВСКИ: Мадињата на Таче и како Македонците станаа Италијанци

(видео) КОВАЧЕВСКИ ВО ФИЛМОТ СДСМ: Зоран има коса, јас немам, само тоа е разлика, 31 година СДММ дава државници што ја водат земјава

КОВАЧЕВСКИ: Само со напорна работа ќе ја решиме економската и енергетската криза која не се решава со давање на изјави и интервјуа

КОВАЧЕВСКИ: Инфлацијата ни е голема, ама не само кај нас туку во сите земји и е поради поскапување на гасот, струјата и храната

КОВАЧЕВСКИ: И во изминатово деноноќие сами произведовме доволно количини струја за домаќинствата и за малите потрошувачи

КОЛУМНА НА ЈАНЕВСКИ: Распорениот стомак на Таче, секирата за Викторија Лоба и милниот ни Никола Димитров

КОВАЧЕВСКИ: Непрекинато вложуваме во проекти со кои ги развиваме општините за да имаме развиена економија и во државава

(видео) КОВАЧЕВСКИ: Голем пораз на опозицијата на локалните избори, победи европскиот концепт на СДСМ и ДУИ

(видео) КОВАЧЕВСКИ ГО ПРЕЧЕКА САНЧЕЗ: Шпанскиот премиер не го слушна делот од химната за Крушевската Република, Гоце Делчев…