Ознака: тевдовски
Некатегоризирано 10:08

Тевдовски се враќа од Вашингтон: Имаме амбициозна агенда, ММФ за другите земји го намали за нас го зголеми економскиот раст

Некатегоризирано 12:18

ТЕВДОВСКИ ВО ВАШИНГТОН: Сега забрзува економскиот раст во Македонија 

Некатегоризирано 12:36

Тевдовски: По изборите ќе ја засилиме државната ревизија

Некатегоризирано 14:33

Тевдовски: Сериозно го намаливме јавниот долг

Некатегоризирано 17:05

Тевдовски на дебата за даноците: Во Штип има многу луѓе кои можат да ја водат државата

Некатегоризирано 10:32

Тевдовски: Финансиската писменост е предуслов за носење финансиски одлуки

Некатегоризирано 11:55

ТЕВДОВСКИ СО НОВ ПРОЕКТ: Тие што немаат пари бесплатно ќе добијат банкарски сметки

Некатегоризирано 22:09

Тевдовски: Во последнава декада кредитниот рејтинг паѓаше, сега чекаме да ни расте

Некатегоризирано 15:40

Тевдовски: Сезонски е падот на извозот за 1,9 отсто и на земјоделските производи за 26,2 отсто

Некатегоризирано 12:40

Тевдовски: За 27 општини 3 милиона евра за патишта, водоводи, зелен пазар, гимназија, општинска зграда