Ознака: тимоние

ТИМОНИЕ ЗА МИА: Скопје и Софија да ги смират духовите и да продолжат во духот на Договорот за пријателство и Договорот од Преспа

ТИМОНИЕ: Датум од ЕУ за Македонија по успешни избори, реформи и закон за обвинителство

ТИМОНИЕ: Има успешни студенти Македонци во Франција, зошто да немаме и Албанци?

ТИМОНИЕ: Нон-пејперот предвидува построги услови, повнимателно и побавно по патот кон ЕУ

ФРАНЦИЈА: „Уи“ за НАТО и Мал Шенген „но“ за ЕУ

ТИМОНИЕ: Корупцијата останува клучен проблем за добивање датум на вашата земја од ЕУ

ТИМОНИЕ: Ако во С. Македонија спроведете добри избори може да се надевате на добри вести од ЕУ

ТИМОНИЕ: Нема потврда за скорешна посета на Макрон на С. Македонија и на Албанија

ТИМОНИЕ: Се создаде впечаток дека смена на името на С. Македонија е единствен услов за ЕУ

ТИМОНИЕ: Прашањето за датумот за С. Македонија е едно, а друго се принципите на ЕУ