Ознака: тошковски

ТОШКОВСКИ: Повеќе нема чекање со месеци, термин за итна постапка за фотографирање за пасош во Скопје се добива за еден ден!

ТОШКОВСКИ: Управниот суд ги поништи одлуките на Владата и потврди дека се законски актите кои ги донесов во МВР како министер

ТОШКОВСКИ: Со умисла или од небрежност, Царината направи голема штета врз Буџетот со шверцот на огромен број скапи телефони

ТОШКОВСКИ: На кого му служеле термалните камери на граница, и за што, тие детектираат и глушец, а се исклучени 6 години?

ПРОМОВИРАН „ЗЕМИ БРОЈЧЕ“: Системот од денеска целосно во функција за да се стави ред во издавањето на лични документи

ТОШКОВСКИ ЗА СОЖИВОТ ВО ВЛАДАТА: Скандалозна и спротивна на законите е одлуката за поништување 5 мои наредби како министер

ТОШКОВСКИ: Несериозна е изјавата на Џафери, ако не се направат измени на 100.000 граѓани ќе им биде прекршено правото на гласање

ТОШКОВСКИ: МВР задутре ќе отвори нов пункт за вадење лични документи во склоп на Центарот за обука во Идризово

ТОШКОВСКИ: Полтронството при смената на името и Уставот, со притисоци и уцени, не доведе до ова дереџе со пасошите

ТОШКОВСКИ: МВР досега изработувало по 50.000 пасоши месечно, таа бројка ќе ја зголемиме на 75.000, односно секој ден по 3.300 патни исправи