Ознака: трамп
Свет 19:36

ПРАВДА ВО САД: Судијата Хуан Мерчан го казни Трамп да плати 9.000 долари оти критикувал сведоци на социјалните мрежи

Свет 13:04

ЏО БАЈДЕН ЗА ТРАМП: Да, возраста е проблем, јас сум возрасен маж и се натпреварувам против „шестгодишното дете поспан Дон“

Свет 09:48

ИСТОРИСКО СУДЕЊЕ: Судијата разреши десетици поротници кои рекоа дека не можат да одлучат дали Трамп е виновен или невин

Свет 08:16

ПРЕСЕДАН ВО САД: Во Њујорк почнува судењето на Доналд Трамп, тоа е прво судење во историјата на американски претседател

Свет 09:58

ТРАМП МУ ОДГОВОРИ НА ЗЕЛЕНСКИ: Не е соодветно да ја посетам Украина сега кога не сум врховен командант на војската на САД

Свет 19:14

ВАШИНГТОН ПОСТ: Трамп верува дека би можело да заврши војната во Украина со притисок врз Киев да се откаже од некои територии

Свет 11:54

ТРАМП: Ќе ми биде голема чест да станам модерен Нелсон Мандела, ако овој тотално зависен шарлатан сака да ме стави во затвор

Свет 10:07

Нов бизнис на Доналд Трамп, продажба на примероци од Библијата во пресрет на Велигден

Свет 11:47

АДВОКАТИТЕ НА ТРАМП: Практично е невозможно да се обезбеди кауција од 464 милиони долари

Свет 11:22

ЏО БАЈДЕН: Двајца кандидати се номинирани за претседател на САД, едниот е премногу стар и ментално неподобен, а другиот сум јас