Ознака: туризам

ЈАНЕВСКИ: Охрид како дестинацијата треба да развива селективни форми на туризам

СТОПАНСКА КОМОРА: Загрижувачки пад на туризмот наспроти „порастот на Заев“ од 56,6 %

ЗАЕВ: Туризмот за 6 месеци годинава го зголемивме за 56,6 отсто во споредба со лани

БЕКТЕШИ: Имавме успешна туристичка сезона, благодарение на мерките на нашата Влада

БРЕНД БУГАРИЈА: За турзимот ќе се ангажира и глумицата Марија Бакалова, номинирана за Оскар

ЈАНЕВСКИ: И годинава не сме подготвени, турзимот ќе ни го спасуваат домашни и туристи од Косово, Србија, Албанија и од Црна Гора

ПОВРАТНИК ОД ИТАЛИЈА: Кире од Фалиска Маала ќе развива селски туризам во Драмче 

ЈАНЕВСКИ: За вистинско закрепнување на туризмот нужна е подобра законска легислатива

ЗБОГУМ ЛЕТО ВО ГРЦИЈА: Забранет влез за граѓани од Република Македонија до септември

ПРОТЕСТ НА ТУРИСТИЧКИТЕ РАБОТНИЦИ: Ниту една земја од Балканот и во светот нема протокол за автобуси и авиони како Македонија