Ознака: вирус

ИЈЗ: За 40 отсто е намалена инциденцата на ширење на вирусот во септември во споредба со август, Царовска не го менува моделот на настава

ЖИВОТ СО ВИРУС: Бизнисот заболе од корона мерките на Владата, се бара итно ревидирање

КОВИД СОСТОЈБА: Новиот бран повторно ги враќа високите бројки на заразени и таму каде што некулку месеци имаше нула активни случаи

КОВИД СОСТОЈБА: Чисти 19 градови, 7 се со еден или двајца активни, а најмногу 54 има во Скопје

ФИЛИПЧЕ: Исклучително тешко е справувањето со третиот бран, вирусот е непредвидлив и подмолен

КОМИСИЈА ЗА ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ: Денеска одлука за нови мерки против коронавирусот 

КОВИД-19: Власта „безбедно“ ќе не пипишува со 3.319 починати, 11.640 активни и 112.646 случаи досега 

АЛАРМАНТНО ОД МЗ: За 56,4 отсто е зголемен бројот на новозаразени со Ковид-19 во Македонија

(видео) ПРАЗНОВЕРИЕ ВО ДЕЛЧЕВСКО: Наместо со вакцините од Заев и Филипче, од Ковид-19 се „лекуваат“ со протнување под корен од орев

ГОДИНА ПОТОА: Ковид во Македонија почна со „песни за Венко“ и стигна до 101.214 заразени и без ниту една обезбедена вакцина од Филипче и Заев