Ознака: ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија со Заев е европски уникат каде судовите пресудуваат два века затвор за патриоти, а за терористи од ИСИЛ 6 години

ВМРО-ДПМНЕ: Заев и СДСМ монтираат процеси и апсат за потоа да тргуваат со гласови на пратениците

ВМРО-ДПМНЕ: Заев и Пендаровски наместо правда промовираат монтирани процеси

ВМРО-ДПМНЕ: Заев и СДСМ застанаа зад Спасовски, чија неспособност од Скопје направи Бејрут и зад себе има 9 нерасчистени убиства

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ ја намали невработеноста, но само на роднините од врвот од власта

ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните се борат за парче леб додека Заев и СДСМ ги полнат џебовите на партиските пајташи

ВМРО-ДПМНЕ: Спасовски да каже кои странски служби го следат Пендаровски или измислува алиби оти знае дека е жртвено јагне на Заев

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ за претседател го предлага Пендаровски, кој сопствениот народ го нарече стока

ВМРО-ДПМНЕ: Власта ја задолжи Република Македонија за нови 130 милиони евра, државата оди кон економски колапс

ВМРО-ДПМНЕ: Соработката на Спасовски со криминалците ја парализира полицијата, а убијци шетаат слободно