Ознака: возила

ТАНАСОСКИ: Засега ќе мирува и нема да се менува уредбата за увоз на возила

Здравствен дом Скопје: Набавени се 13 возила за домашна посета и патронажа 

НОВ ОКТАНСКИ ДАНОК: Дизелашите дупло поскапо од бензинците за возила до 10.000 евра

Ограничување за приватни возила: Њу Делхи воведува пар-непар

ВО СИЛА НОВИОТ ЗАКОН: Македонија е единствена земја во Европа која ќе субвенционира купување половни возила

(графика) ВОЗЕН ПАРК: Македонија се вози во 183 амбулантни, 220 противпожарни и 2.645 службени коли

Брисел: ЕУ се закани со царини за возилата од САД

ПРОТИВПОЖАРЕН ВОЗЕН ПАРК: Фапови од 1966-та гасат пожари во 2019-та во Македонија

Скопје: Опожарени две возила во гаража во Кисела Вода

ЦГК: Државно и општинско гориво трошат 2.645 возила, најскапите се во МНР, МВР и финансии