Ознака: затвор
Свет 09:16

КОСОВО ИЗДАВА ЗАТВОРИ ПОД КИРИЈА: Данска изнајми места за 300 осудени лица кои казната ќе ја издржуваат во косовски ќелии

Затвореници во Тајланд ќе имаат право да чуваат куче додека издржуваат казна

Свет 09:25

ГРЦИЈА ВОВЕДУВА СТРОГИ КАЗНИ: Единствената казна за тешки кривични дела е доживотен затвор

Свет 12:15

Израел: Ископаа тунел и избегаа од затвор, по нецел месец ги најдоа и уапсија сите шестмина

Свет 12:21

Американски мајор: Згрозен сум што се случувало во затворот Гвантанамо, треба веднаш да се затвори

Свет 14:55

Русија: Пет години затвор за блогер кој поттикнувал насилство врз деца

Правната држава во Австралија: В затвор поради нелегален увоз на свинска сперма

Бразил: Затвореник осуден на 73 години затвор се обидел да избега маскиран во својата ќерка

НА ДЕНЕШЕН ДЕН: По излегувањето од затвор почина истакнатиот артист Ристо Шишков, кој беше осуден за македонски национализам

Американец од Висконсин ќе лежи в затвор оти затнувал женски тоалети