Ознака: жбогар

ЖБОГАР: Македонскиот јазик е уште едно „мементо“ што го понесувам со себе дома

ЖБОГАР СИ ОДИ ОД МАКЕДОНИЈА: Возбуден сум што се враќам дома, но истовремено и облиен со емоции за времето што го оставам зад себе

ЖБОГАР: Од вашите политичари што поскоро да добиеме датум за избори во вашата земја

ЖБОГАР: Нема враќање назад, сега сте во возот за преговарање со ЕУ и тој ја напушти станицата

ЖБОГАР: ЕУ ќе и помогне на С. Македонија за справување со епидемијата од коронавирусот

ЖБОГАР: Ви треба повеќе искреност на патот кон ЕУ, ви треба да правите вистински реформи на општеството, а не само да се носат закони

ЖБОГАР КОНТРА ЗАЕВ: Ветингот е непотребен!

ЖБОГАР: Додека се чека датум Владата повеќе да работи на проблемите кои ги мачат граѓаните

ЖБОГАР: И без датум ЕУ е тука и ќе остане тука, а за нова методологија рано е да се зборува

ЖБОГАР: Се надевам пописот ќе се одржи до 2021-ва