Ознака: зибери

ЗИБЕРИ: Не сум позитивен на Ковид-19, утре ќе излезам и ќе гласам во 10 часот

ЗИБЕРИ НЕ ШТЕДИ И ОД ГРЧЕЦ: По 20.000 евра за секој земјоделец под 35-годишна возраст

ЗИБЕРИ: Јас сум тука за вас младите, нула данок за секој под 35 години кој првпат се вработува

ТАЧИ ЗА ВРСКИТЕ СО АХМЕТИ: Насер Зибери е терорист од 1997 година од Гостивар и Тетово

ЗИБЕРИ: За подобра иднина на младите во земјава ќе воведам задолжителен албански јазик од 5-то одделение за сите

ЗИБЕРИ: Јас како прв премиер Албанец, ќе воведам пензија за сите жени кои немаат ниту еден ден работен стаж

МЗ: Зибери е разрешен за давање неточни изјави, Стојанов е директор на Центарот за јавно здравје

ЗИБЕРИ: Филипче не реагираше бурно заради напишаното за границите туку дека чичко ми Насер Зибери е кандидат Албанец за премиер