Семејството на 28-годишната Марија Брзакова од Босилово апелира за помош за нејзино пронаоѓање, исчезната е пред три дена.

Според описот последен пат кога била видена била облечена во тренерки. Од дома излегла на 18 јануари 2020 година во утринските часови.

Се замолуваат сите граѓани кои имаат некакаво сознание да пријават во полиција или на телефонскиот број 070/447- 338.